söndag 30 maj 2010

Köttfärsfylld canneloni med fetaost och spenat

5-6 pers

400 gram nötfärs
3 dl krossade tomater på burk
1 dl vatten
1 st hackad gul lök
2 msk tomatpuré
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
100 gram smulad fetaost
100 gram fryst spenat
1 paket cannelonirör
5 dl crème fraiche
150 gram riven västerbottenost

1. Sätt ugnen på 200º.

Koka upp tomater, vatten, lök och kryddor. Rör ner färsen och koka ca 15 min tills vätskan kokat in. Låt svalna och tillsätt spenat och fetaost.

2. Lägg färsen i spritspåse eller plastpåse och fyll cannelonirören.

3. Packa rören tätt i en ugnssäker form. Blanda creme fraiche med osten och täck cannelonin. Gratinera ca 30 min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar