onsdag 12 augusti 2009

Cillas Kyckling

4 pers

1 grillad kyckling (ca 1,2 kg)
1 burk crème fraiche (2 dl)
1 burk matlagningsyoghurt
2 tsk vetemjöl
1 msk chilisås
1 msk fransk senap
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk dragon
2 tsk franska örter
2 krm salt
1 krm svartpeppar
4 port ris
blandad sallad

Bena ur en grillad kyckling. Dela kycklingköttet i jämnstora bitar. Lägg kycklingköttet i en lätt smord ugnssäker form. Blanda crème fraiche och matlagningsyoghurt med vetemjöl. Tillsätt chilisås, fransk senap, pressade vitlök, dragon och franska örter. Smaka av med salt och svartpeppar. Häll blandningen över kycklingen. Tillaga i ugn i 225°C, ca 25 min. Servera med ris och en blandad sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar